Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 06:46

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 12 » Місячник превентивного та правового виховання
21:12
Місячник превентивного та правового виховання
В жовтні місяці у нашій школі відбувся місячник превентивного та правового виховання до проведення якого були залучені учні, вчителі, батьки та представники правоохоронних органів.
Метою даного заходу є формування правової освіти та правової культури  учнів, учителів, батьків, профілактична робота з попередження правопорушень, формування в учнів високих моральних якостей, які є головним чинником вибору способів поведінки. Адже він має здійснюватись на основі морально-правових знань, уявлень, поглядів, переконань, почуттів, які склались у нашому суспільстві і становлять суспільну свідомість, що справляє вирішальний вплив на формування в учнів моральних почуттів, які регулювали б їхню поведінку: почуття законності обраної мети, правомірності шляхів і засобів їх реалізації, справедливості, відповідальності тощо.
В рамках місячника правового та превентивного виховання шкільний парламент «Організація Об’єднаних Лідерів» серед учнів молодшої школи провів конкурс малюнків «Мої права», а серед учнів старшої школи – конкурс творів «Право в моєму житті».
Заступником директора з виховної роботи Мальчиковою Л.М. та соціальним педагогом Волошиною Н.В. було проведено засідання ради з профілактики правопорушень, засідання круглого столу «Відповідальність батьків за виховання дітей», збори-зустріч батьків, вчителів, учнів, працівників правоохоронних органів. 
Також відбулася нарада при заступнику директора з виховної роботи  «Превентивне виховання школярів», виступила шкільний психолог Андрєєва – Лось В.В. по питанню «Суїцид. Засоби його запобігання».
Бібліотекарем школи – Ян Л.І. підготовлено та представлено тематичні книжкові виставки «Мої права – моє життя!», «Дітям про права людини», виставки навчально-методичної літератури для вчителів та батьків.
Класними керівниками проведено профілактичні та інформаційно-просвітницькі заходи спрямовані на формування здорового способу життя, на запобігання проявам ксенофобії, расової етнічної дискримінації, жорстокості та насильства серед дітей. З метою виховання в учнів почуття відповідальності за власне життя були проведені виховні години, години-диспути, виставки малюнків та плакатів, правовий турнір.
Переглядів: 434 | Додав: schooladmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz