Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 11:17

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 8 » До Дня Збройних Сил України
18:11
До Дня Збройних Сил України

Зараз скрізь і всюди: з екранів телевізорів, з інтернетресурсів ми чуємо високі фрази про любов до батьківщини, ми бачимо героїв, справжніх героїв України. Але, насправді, складно осмислювати такі абстрактні поняття як любов, чесність, відданість, патріотизм. Бо незважаючи на те, що кожен з нас більш-менш розуміє їх значення, все одно вкладає в них щось своє. Це не річ, яку можна побачити або потримати в руках. Це щось невидиме, проте реально існуюче, те, що наповнює наше життя змістом, тим самим роблячи нас людьми. Патріотизм, як і всі інші якості, можна і слід виховувати: виховувати вдома, виховувати в школі, виховувати в позаурочний час, виховувати яскравими прикладами. То ж не випадково 4 грудня 2015 року в Херсонській загальноосвітній школі I – III ступенів № 44 Херсонської міської ради в рамках проведення місячника героїко-патріотичного виховання, відзначення Дня Збройних Сил України пройшли військово – спортивні змагання «Нащадки козацької слави». Приємним сюрпризом для школярів стали почесні гості, які завітали на цей захід, - представники Всеукраїнської громадської організації Українського Реєстрового Козацтва, а саме голова адміністрації гетьмана у південному регіоні України отаман ХОТ УРК Капленко Євгеній Анатолійович, голова штабу Ковіня Сергій Григорович, отаман міського товариства Рибаков Олексій Вікторович, заступник обласного отамана Гавриленко В’ячеслав Віталійович.

Урочисте відкриття військово-спортивних змагань розпочалося з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання в пам'ять про тих, хто загинув, захищаючи нашу країну в зоні АТО. Директор школи Перегняк Олександр Адамович, відкриваючи змагання, згадав про батьків учнів школи №44 та її працівників, які і нині виконують свій громадянський обов’язок на Сході нашої країни. Нікого не залишили байдужими і зворушливі слова заступників директора з навчально-виховної роботи Мальчикової Л.М. та Єлікової О.Г., які розповіли про акції, проведені в закладі, в підтримку наших бійців – це і виготовлення маскувальних сіток руками дітей, малюнки для бійців, зібрані шкільними волонтерами теплі речі, ліки, продукти харчування.

Після виступів запрошених викладач предмету «Захист Вітчизни» Рудовський А.П. та вчитель фізичного виховання Чайковськой Г.М. оголосили про початок змагань.

Учні 8-10 класів брали участь у конкурсах стройових вправ, спорядження магазина патронами, дартсу, човникового бігу, підтягування на перекладині, перетягування канату, тощо. Членів команд гаряче підтримували вболівальники разом з класними керівниками Пєтуховою Л.А., Нагірною Л.В., Мироненко В.В., Рубан С.А.

Команди, які отримали найвищі бали, були нагороджені Козацькими грамотами. В цілому змагання продемонстрували спортивну загартованість, фізичні навички і вміння школярів, їх прагнення до перемоги.

Саме такі заходи виховують у наших дітей та підлітків почуття патріотизму, готовності захищати свою Батьківщину.

Переглядів: 489 | Додав: schooladmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz