Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 11:36

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Серпень » 16 » Пришкільний табір «Веселка»
12:38
Пришкільний табір «Веселка»

З метою оздоровлення  учнів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №44 Херсонської міської ради було організовано відпочинок дітей у пришкільному таборі «Веселка» з денним перебуванням. 

В період з 30.05.2016 по 14.06.2016  у пришкільному таборі відпочило 55 дітей, з них 50 дітей з триразовим харчуванням та 5 з одноразовим.

Серед дітей, відпочиваючих у таборі «Веселка» за бюджетні кошти відпочило 40 дітей , з них 2 – діти із малозабезпечених сімей, 7 дітей  - з багатодітних родин та 25  - обдаровані діти, сироти – 2, діти, батьки яких знаходилися в АТО-4 чол.

Протягом 14 днів вихованці пришкільного табору «Веселка» мали можливість покращити свої знання з англійської мови, тому що для них в цей час працював англомовний гурток. Вчителі англійської мови школи № 44 проводили різноманітні конкурси, ігри та інші розважально-пізнавальні заходи. Діти двічі відвідували іноземний відділ обласної дитячої бібліотеки. Тож вихованці табору не тільки відпочивали, а ще й поглиблювали свої знання з англійської мови.

З метою зміцнення здоров’я дітей щоденно проводилась ранкова зарядка, яка складалась з комплексу фізичних вправ для розвитку дітей та після обіденний відпочинок.

За час роботи табору було проведено численну кількість заходів, екскурсій до краєзнавчого музею, Центру освіти молоді, обласної дитячої бібліотеки, метеостанції,  які залишилися яскравими спогадами в дитячих серцях.

Вихованці табору відвідали пожежну частину. Мета цього заходу: продовжувати знайомити дітей з правилами пожежної безпеки. Розширити уявлення дітей про роботу пожежників, про способи гасіння пожежі та транспорт спеціального призначення, який використовують пожежники у своїй роботі. Закріплювати знання дітей про причини пожежі та запобігання її, вчити правильних дій на випадок пожежі. Виховувати повагу та інтерес до професії пожежного. Діти ознайомилися з тонкощами професії пожежника,  побачили дуже багато цікавого, а саме: пожежні автомобілі та захисне спорядження пожежних-рятувальників, бойовий одяг, пожежно-технічне обладнання для гасіння пожеж та рятування людей.    Найбільше сподобалося - знайомство і апробування робочого обладнання.

  Цікавою та незабутньою виявилася екскурсія до ботанічного саду. Діти відпочили душевно, збагачуючи свої знання про рослинний світ та усвідомлюючи необхідність його охорони. Побувавши у цьому незабутньому куточку зеленого світу, вони отримали незабутнє враження і бажання приходити суди знову і знову.

Такі заходи поглиблюють і розширюють знання учнів, створюють умови для саморозвитку і самовиховання особистості, любові до рідної природи, формує інтереси людини, дає нові знання, сприяє розширенню кругозору, для багатьох вона стає початком роботи по самовихованню.  

Незабутні враження залишив і розважальний центр «Острів скарбів». За бажанням батьків діти його відвідали двічі.

     В цілому роботу табору  можна визнати відмінною. Діти отримали величезний заряд бадьорості, веселого настрою, а їхні посмішки – це найкраща оцінка роботи табору.

При плануванні роботи на наступний оздоровчий сезон слід застосувати накопичений позитивний досвід роботи.

Переглядів: 447 | Додав: schooladmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz