Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.02.2021, 12:25

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 26 » Інформація для абітурієнтів
13:52
Інформація для абітурієнтів

Інформація  для абітурієнтів

Харчова та переробна промисловість – одна з провідних стратегічних та найважливіших галузей агропромислового комплексу Херсонської області. Від рівня її розвитку, стабільності функціонування залежить стан економіки і продовольча безпека, розвиток внутрішнього і зовнішнього ринків, а також рівень життя населення регіону.

Створення умов для досягнення стабільного забезпечення населення високоякісними екологічно чистими продуктами харчування потребує нарощення кадрового потенціалу та створення резерву висококваліфікованих фахівців з харчових технологій.

У зв’язку з цим кафедра Харчових технологій Херсонського національного технічного університету запрошує абітурієнтів на навчання за спеціальністю 181 Харчові технології.

Після завершення навчання бакалаври з Харчових технологій та інженерії, магістри з Технології продуктів бродіння і виноробства, магістри з Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів можуть працювати на:

  • підприємствах харчової (виноробної, лікеро-горілчаної, пивобезалкогольної, консервної, хлібопекарської, кондитерської, молочної, м’ясної, зернової, жирової, цукрової та інших галузей) промисловості;
  • в науково-виробничих об’єднаннях;
  • конструкторських, проектних і науково-дослідних організаціях;
  • контрольно-виробничих лабораторіях;
  • лабораторіях по контролю якості та безпечності харчової продукції;
  • галузевих міністерствах і відомствах;
  • вищих і середніх навчальних закладах відповідного профілю;

та обіймати управлінські посади з таких видів діяльності:

-         технологічної (головний технолог, технолог, керівник виробничої лабораторії, керівник лабораторії з  безпечності харчової продукції, менеджер з якості продукції галузі);

-         організаційної (головний фахівець, начальник управління, директор з виробництва, начальник чи майстер цеху, завідувач виробництвом, технічний керівник, начальник виробничого відділу, начальник відділу технічного контролю);

-         проектно-технологічної (інженер, старший інженер технологічних відділів проектних організацій, головний інженер проекту);

-         дослідницької (інженер, старший лаборант, науковий співробітник, молодший науковий співробітник науково-дослідних лабораторій та установ).

Для здобуття кваліфікації бакалавра з Харчових технологій та інженерії студенти вивчають такі дисципліни професійної та практичної підготовки:

Для спеціальності 181 Харчові технології

  • Загальні технології харчової промисловості, у тому числі:
  • Технологія зберігання і переробки зерна
  • Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
  • Технологія бродильних виробництв
  • Технологія консервування плодів та овочів
  • Технологія цукрового виробництва і полісахаридів
  • Технологія молока та молочних продуктів
  • Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби
  • Технологія жирів та жирозамінників
  • Контроль якості та безпеки продукції галузі
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

 

Наші переваги:

 

•   якісна освіта на безкоштовній або контрактній основі на денній та заочній формах навчання;

•   провідна профільна кафедра України з підготовки висококваліфікованих фахівців;

•   практика і професійне стажування на сучасних підприємствах України та Франції;

•   гарантоване працевлаштування на провідних вітчизняних та іноземних підприємствах, установах і організаціях харчової промисловості;

•   компактне розташування навчальних корпусів та гуртожитків;

•   забезпечення всіх студентів гуртожитком.

 

Чекаємо на вас. До зустрічі!!!

 

Адреса:  73008,  м. Херсон,  Бериславське  шосе, 24,

Кафедра харчових технологій – корпус 1, аудиторії 112, 114, 116

Телефони: (0552) 32-69-43; (066)983-62-53; (095)202-10-66

Е-mail: food_technology@kntu.net.ua

Офіційний сайт ХНТУ   http://www.kntu.net.ua

Переглядів: 232 | Додав: schooladmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2021
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz