Інформація для абітурієнтів
Харчова та переробна промисловість – одна з провідних стратегічних та найважливіших галузей агропромислового комплексу Херсонської області. Від рівня її розвитку, стабільності функціонування залежить стан економіки і продовольча безпека, розвиток внутрішнього і зовнішнього ринків, а також рівень життя населення регіону.
Створення умов для досягнення стабільного забезпечення населення високоякісними екологічно чистими продуктами харчування потребує нарощення кадрового потенціалу та створення резерву висококваліфікованих фахівців з харчових технологій.
У зв’язку з цим кафедра Харчових технологій Херсонського національного технічного університету запрошує абітурієнтів на навчання за спеціальністю 181 Харчові технології.
Після завершення навчання бакалаври з Харчових технологій та інженерії, магістр
...
Читати далі »